2016. augusztus 5., péntek

Még könnyű

Az iskolatáska, amit Milán kapott a napokban.

Nagyon be volt már zsongva, hogy mikor veszünk, így ráálltunk a témára, mondván, essünk túl rajta.
Milán nagyon lelkes volt, neki mindegyik tetszett, vagy legalábbis bármelyiket is fogtam meg, ő azonnal rávágta, hogy jó, legyen ez!
Persze rögtön rákattant a mindenféle focimárkásakra, hogy húúú van Real Madridos, és tök jó, és ez jó lenne! De erről lebeszéltük, hogy jobb lenne valami semlegesebb, mert mi van  a jövőre nem fog neki tetszeni a realmadrid, és akkor meg vérciki lesz a táskája. Igazából nem akartunk annyit költeni iskolatáskára, amennyibe egy ilyen realos került. Cserébe viszont kapott realos füzetboxot. Teljesen elégedett volt.
Egyetlen kikötése volt csak, hogy egy csatos legyen. Nekem több kritériumom is volt, de a csat volt a legfontosabb :)
Végül találtunk táskát is. Sokadik próbára végül sikerült egy olyat találni, ami méretileg is olyan volt, ami Milánra való, és külsőleg is belsőleg is elég stabilnak mondható.
Milán pedig rém boldog!



3 megjegyzés:

  1. Látszik, hogy boldog :-)
    Mi annak idején ezeket a kedvenceket úgy oldottuk meg, hogy pl nem vettünk Hello Kittys füzetet, de a matrica, amire a neve került az volt. Épp iskolatáskából megkapták elsőre a "kedvenceset" - adrika a H.K-st, Andor Star warsosat, Áron meg versenyautósat, és hozzá a készletet, de ezek például azért lettek így, mert Adrika talán ovis ballagós ajándékba kapta, Andornak megvettük nagycsoportban novemberben leárazáskor, Áronnak megy egyik év szeptember elsején vettem meg. Szeptember első hetében az összes iskolatáskán volt kedvezmény. Tanév közben meg pl a Budmilban van szinte állandóan 50% leárazás. Csak a későbbiek miatt írom.
    Nagy dolog az első iskolatáska :-)

    VálaszTörlés
  2. Klassz táska és jól áll neki!:-)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés