2014. július 18., péntek

Itthoni napjaink

Két hét távollét után a fiúk ki voltak éhezve a bandázásra. Hétfőn még nagyon el voltam havazva, délután meg dolgunk volt, na de kedden már muszáj volt összetrombitálni a skacokat a játszótérre. Olyan édesek, ahogy tudnak egymásnak örülni, volt nagy egymás nyakába borulás, majd nagy egyetértésben átvonultak a szomszéd focipályára focizni, és annyira jól elvoltak, hogy leszámítva amikor inni kértek, nem is nagyon láttam őket.
Szerdán strandon voltunk. Olyan jó volt, biciklivel mentünk, így nagyon könnyen, és nagyon hamar odaértünk. Annyira élvezem, hogy már akkorák, hogy biciklivel szinte bárhová el tudunk tekerni, és Marci is nagyon szeret a hátam mögött utazni. A strandon szuper jól éreztük magunkat!!!! 5 anyuka volt és 8 gyerek, mind fiú :) Ebből 3 az enyém. A Nagyok, Marcit kivéve a többiek, egy kicsit átmentek a nagyvízbe, de viszonylag hamar vissza is jöttek, mert hidegnek találták, és utána már nem is mentek át, hanem ott bandázott mindenki a kis 70 centis pancsolóban. Vízilabdáztak, tolták egymást gumicsónakban, szuperül elvoltak. Szinte hihetetlen, de egyszer sem vesztek össze, és egyszer sem kellett rájuk szólni, olyan aranyosak voltak. 
Marci meg hozta a formáját, és cukiskodott egész végig. Mindig volt valaki, aki dögönyözte, akivel ugrálhatott, aki húzta a vizen, és tavaly óta került egy kis csúszda is a medencébe, amin nagyon vidáman csúszott le. Nagyon szórakoztató volt :) Mindenkit megmosolyogtatott. 
Nagyon jóóóóó volt!
Képek nem készültek.
Tegnap délután a füves pályára mentünk focizni. Majdnem 2 órát végigfociztak.  Egész komolyan nyomják, és már az igazi szabályok szerint próbálnak játszani, van bedobás, szabadrúgás, szöglet, minden ami egy igazi nagy focimeccsen is előfordul. Olyan nagyfiúk már!
Mi anyukák közben felváltva futottunk.

Így telnek az itthoni nyári szünetes napjaink. Továbbra sem unatkozunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése