2013. május 13., hétfő

Emlékezetes szülinapi zsúr

Vasárnap délután Máté egyik ovis barátjának a szülinapjára voltunk hivatalosak, és mivel a buli  egy sportpályán került megrendezésre, így az egész család kicsiktől a nagyokig hivatalos volt. Bár az idő addigra alaposan elromlott, és fújt a szél rendesen, de legalább nem esett, és lehetett kint rohangálni, focizni, biciklizni, kinek mihez támadt kedve, és persze enni-inni ami csak belénk fért.
Az ott töltött idő alatt a gyerekeket nemigen lehetett látni, maximum csak távolról volt sejthető, hogy talán ott a pálya túloldalán, talán az ott Máté, vagy Milán? Volt olyan kisfiú, akiről csak azért tudtam, hogy ott van, mert ott volt az anyukája, de magát a gyereket már csak a buli végefelé lehetett a focipályáról lecsalogatni. 
Az enyéim leginkább bicajoztak. Máté számtalan kört megtett a focipálya körül a futópályán. Milán először a saját futóbicaján röpült a többiekkel, aztán egy pedálos gokarthoz nőtt hozzá. Ezzel jó darabig elvolt.





 Marciból ez volt a maximum, amit mosoly címszóval ki lehetett hozni:


Aztán hogy hogy nem, a következő pillanatban már azt láttam, hogy egy kis rózsaszín kétkerekűvel próbálkozik. Feri segített neki vagy 100 méteren keresztül, mert mire a pálya túlfelére értek Milán már egyedül tekerte a kétkerekű csodajárgányt.



Hittem is meg nem is, de aztán megmutatta közelről, és tényleg TUD két keréken biciklizni!
El is kellett néhány könnycseppet morzsolnom, hiszen olyan kicsi még. Még Máté is csak most tanult meg biciklizni, és még azt is mindig csodálattal nézem. Erre tessék! Milán is.Ráadásul annyira jellemzően Milán, hogy még biciklizés közben is énekel, nem ám hogy koncentrál, mert két perce tanult meg bicajozni, nem, dalolja, hogy Bál, bál, maszkabál, és vigyorog közben, és csillog a szeme, és örül, és boldog!
Olyan ügyes!!!! Olyan büszke vagyok Rá!!!

Milán szerencséjére a kis rózsaszín a házigazdák régen kinőtt biciklije volt, így meg is kapta hosszabb távú használatra, örökbe. Hazafelé már azzal jött.
Komolyan nem hiszem el!!!! Te jó ég!!!!! Milán két keréken biciklizik!!!!! És nincs még 3 és fél éves.

3 megjegyzés: