2011. február 4., péntek

Ovis farsang

Mivel Máté a gyors lebetegedés után gyorsan felépült, és láztalan lett, így az óvónénivel egyeztetve bemehetett a tegnap tartott ovis farsangra. Nem is tudom, mi lett volna, ha nem mehet, hallgathattam volna 1 évig, hogy akkor mi van azzal a farsanggal, amiről már hetek óta beszélünk!!!!
Mivel ők még picik, így külön kérték, hogy egyszerű, egész nap viselhető kényelmes jelmezt válasszunk. Óóóóó gondoltam, egyszerűségben jó vagyok:)
Így aztán nem is kellett sokat gondolkozni, hogy mi legyen Matyi élete első farsangján, mivel hogy az idei évben többet voltunk az orvosi rendelőben, mint az elmúlt 3 évben összesen, plusz köszönhetően  az én hatalmas kreativitásomnak és kézügyességemnek, adva volt, hogy Matyi doktorbácsi lesz:) Az ő állítása szerint bagolydoktorbácsi, lásd. Bogyó és Babóca, de csak sima mezei doktorbácsi lett.

Bár sok részletet nem tudok, mert a részletek lassan csordogálnak Matyiból, de szerintem jó mulatság lehetett, mert volt bűvészbemutató, meg bohócok, meg sütik, meg szörp, meg zene és tánc:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése